Boka din nästa fjällupplevelse

Jag har vuxit upp i Offerdalsfjällen i Jämtland och vill dela med mig till dig av allt det fantastiska som finns där! Därför har jag satt ihop några olika paket som du kan boka. Du bor bekvämt i stuga utanför Änge i Offerdal och sedan utgår vi därifrån för din valda aktivitet. För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt och verkligen ha tid att njuta och uppleva så bär och lagar jag all mat utomhus. Frukost och middag fixar du/ni själva i stugan men när vi är på fjället eller i skogen så behöver ni inte tänka på något sådant, det ingår i paketet.

Givetvis går det också att skräddarsy din upplevelse precis som du vill ha den. Kanske vill du jaga toppfågel en dag och fiska röding en dag? Vara uppe fler dagar eller bara komma över dagen och inte boka boende? Inga problem! Skicka mig ett mail med önskemål om aktiviteter och antal personer så återkommer jag med prisuppgifter.

Här nedan kan du läsa om några av de paket jag erbjuder.

I paketen nedan ingår: Boende i stuga med bekvämligheter såsom wc, dusch, diskmaskin, tv och vedeldad bastu. Sänglinne ingår.

Toppjaktspaketet

I januari är det toppjaktstider, då skidar vi ut när dagen börjar gry och letar efter tjäder och orre bland trädtopparna. Det här är en fantastisk upplevelse och det är mäktigt att se de stora fåglarna när du smyger fram i en myrkant.

I paketet ingår:

2 dagars jakt och guidning på toppfågeljakt.

Lunch under jaktdagen.

Transport till och från jaktmarken.

Ta kontakt för pris

Rödingjakten

Rödingen, denna gäckande och vackra fisk. Vi är ute två dagsturer bland fjällen och försöker lura rödingarna. Fiskar, njuter av omgivningarna och äter gott på fjället. Rödingsfiske precis som det ska vara!

I paketet ingår:

2 dagars fiskekort.

Lunch ute på fjället.

Transport till fiskevattnet (bil+skoter). Åker du hellre skidor än skoter? Inga problem, packa med dig turskidorna så skidar vi ut till fiskevattnet istället.

Ta kontakt för pris

Flugfiskekursen

Mitt favoritfiske flugfisket är något som står mig nära hjärtat och för en utomstående kanske det kan tyckas svårt och lite besvärligt att hålla på med. Det är det egentligen inte men alla kan behöva lite instruktioner i början. Om du vill lära dig att flugfiska så har du kommit helt rätt! Mellan juni-aug är fiske upplåtet i strömmande vatten och då är det flugfiskesäsong. Vi har kurs mellan 11-16 under två dagar i vatten närliggande till stugan. Vi går igenom grunderna i flugfisket, kastteknik och att läsa av ett fiskevatten men framförallt så ska vi fiska!

I paketet ingår:

2 dagars flugfiskekurs och fiskekort.

Lunch vid fiskevattnet.

Transport till och från fiskevattnet.

Ta kontakt för pris

Bokning

Kontakta mig på enkasakaffe@gmail.com eller på 070-2041355 med din bokning.