Samarbeten

Woolpower

Sedan september 2019 är jag ambassadör för jämtländska Woolpower. Kläder sydda för hand, gjorda för att användas och med en design som funkar lika bra idag som de gjorde 1972 när fabriken i Östersund startades. Ullkläder som jag använder dagligen och som bara blir vackrare ju mer de används. Kläder jag bär med stolthet.

Lundhags

Sedan november 2019 är jag ambassadör för jämtländska Lundhags. Ett märke med en lång tradition av kängor och som sedermera har breddats till att vara ett märke som kan erbjuda dig det mesta du behöver för en bra fjällupplevelse. Rejäla kläder och kängor, tillverkade för att hålla och prestera under lång tids slitage och kängor som dessutom går att renovera när de till slut slitits för mycket. Ett samarbete och märke som jag med glädje bär.

Fasta samarbeten är alltid väl synliga på hemsidan och tillfälliga samarbeten är tydligt utmärkta i inlägg som berör detta samarbete. Produktrecensioner är tydligt annonserade att de är just recensioner och kommer alltid att vara objektiva oavsett leverantör eller företag. Allt för att du som läsare ska känna dig trygg med vilken information du tar del av.