En kåsa kaffe

En kåsa kaffe handlar om upplevelsen. En fjälltur, jaktdag eller fiskeresa handlar om så mycket mer än att nå toppen, skjuta tjädern eller ta storöringen. Det handlar om helheten. Maten vi äter, skratten runt lägerelden, kaffet i kåsan och snön som ramlar ner i nacken från trädet du precis duckade under. Allt det här är minnen som skapas och det är precis det jag vill erbjuda dig!

Jag vill tillsammans med dig öppna ögonen för att se och uppskatta hela turen och vi ska göra det så bra och härligt vi bara kan och vill. Ibland passar det med trerätters på fjället i solnedgången medan det andra gånger är bättre med en snabb varma koppen innan vi kämpar vidare. Alla tillfällen har sin charm men det viktigaste är att ha roligt och njuta på vägen. Det är det som är En kåsa kaffe.

Samarbeten

Jag samarbetar med andra företag i min strävan att ge tips på bra utrustning och kläder som verkligen fungerar och dessutom håller för att användas.

Woolpower

Sedan september 2019 är jag ambassadör för jämtländska Woolpower. Kläder sydda för hand, gjorda för att användas och med en design som funkar lika bra idag som de gjorde 1972 när fabriken i Östersund startades. Ullkläder som jag använder dagligen och som bara blir vackrare ju mer de används. Kläder jag bär med stolthet.

Lundhags

Sedan november 2019 är jag ambassadör för jämtländska Lundhags. Ett märke med en lång tradition av kängor och som sedermera har breddats till att vara ett märke som kan erbjuda dig det mesta du behöver för en bra fjällupplevelse. Rejäla kläder och kängor, tillverkade för att hålla och prestera under lång tids slitage och kängor som dessutom går att renovera när de till slut slitits för mycket. Ett samarbete och märke som jag med glädje bär.

Nordik Distribution

Sedan hösten 2020 är jag ambassadör för Nordik distribution som genom sitt kontor i Lycksele säljer jakt och friluftsartiklar till butiker runt om i landet. De handlar med märken som jag själv använt under flera år och som jag trivs med att använda. En del av deras produkter hittar du bland annat hos din lokala Jaktia-butik.

Fasta samarbeten är alltid väl synliga på hemsidan och tillfälliga samarbeten är tydligt utmärkta i inlägg som berör detta samarbete. Produktrecensioner är tydligt annonserade att de är just recensioner och kommer alltid att vara objektiva oavsett leverantör eller företag. Allt för att du som läsare ska känna dig trygg med vilken information du tar del av.