Njut i de tillfällen som ges

Igår bestämde vi oss för att äta middag ute. Inget komplicerat utan vi snodde ihop en kycklinggryta hemma som vi sen ställde in i bilen och for iväg mot stranden vid Storsjön där vi tänkte äta. Vädret tänkte dock inte riktigt i samma banor som oss. Så fort vi kom fram började det regna och vinden övergick nog till nån lätt storm samtidigt som vi satte oss på stranden. Och visst, först så var det väl inte supermysigt att sleva upp kycklinggryta mitt i det där busvädret men vad tusan, vi var ju redan där. Så vi drog upp dragkedjorna på regnjackorna, åt mat och sen tände vi upp på stranden. Det blev supermysigt ändå! Förmodligen en mer minnesvärd eftermiddag än hemma och en mysig stund tillsammans med barnen utomhus.

Så helgtipset blir: Ut och njut! Stort som smått men ge er lite tid tillsammans utomhus. Det är alltid värt det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s