Låna ett tält

Jag tänker såhär: Det kanske blir mer semester på hemmaplan i sommar, färre utlandsresor och mer fjäll. Sen kanske du inte kan lägga pengar på att köpa ett tält men är sugen på att tälta. Eller så behöver du två för att barnen ska med. Strunt samma varför egentligen men jag vet hur det är och jag vill hjälpa dig om jag kan.

Även om jag själv startade med ett kupoltält från Jysk så ger bra utrustning bättre förutsättningar för fina tältnätter så jag tänker att du får låna det av mig.
Hämtas och lämnas hemma hos oss utanför Östersund och så får du lova att ta väl hand om det, det här är trots allt våra egna privata grejor och vi vill kunna fortsätta använda dom senare.

Det som finns att låna är:

Bergans Trysil 3

Tältet heter att det är 3-manna men för vuxna är det rimligt att säga 2-manna och det väger ca 2.5kg.
Ett tunneltält som funkar lika bra på fjället som i skogen med en rymlig absid och gott om plats för två personer samt packning.

Attoner 1

Ett enmanstält som väger ca 1.5kg i pyramidmodell. Sätts upp med vandringsstav eller mittstång som följer med. Perfekt om du ska ut själv eller du och hunden. Tältet är uppdelat i två där ena halvan inhyser liggdelen med myggnät och golv samt andra halvan för packning och kok av morgonkaffe.

Primus Lite+

Enmanskök från primus där brännare och gas får plats i kokkärlet. Perfekt för att koka upp vatten snabbt och enkelt när du är ute på tur.

Såhär funkar det:

Hör av dig till mig på instagram på kontot @enkasakaffe, skicka ett DM och berätta när och vilken utrustning du vill låna (det är helt okej att låna alla tre saker om det är ledigt). Jag har satt upp ett skåp hemma på gården där utrustningen kommer att finnas och efter din bokning så får du koden till hänglåset som skåpet är låst med samt adressen för hämtning. Sen är det bara att komma och hämta utrustningen i samband med din bokning! Är vi hemma får du gärna knacka på och säga hej men du behöver inte och skåpet finns där för att du ska kunna hämta det du ska låna när det passar dig.

När du kommer tillbaka från din tur får du gärna torka/damma ur tältet och diska ur köket innan du lägger tillbaka det i skåpet så det är redo för nästa användning. Jag kommer hänga tältet på tork efter återlämning så du behöver inte oroa dig för att krångla med det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s