Välkommen till En kåsa kaffe!

Under våren 2018 började tankarna med det som sedermera kom att bli ”En kåsa kaffe”. Namnet kom sig av den enkla anledningen att jag gillar kaffe. Rätt mycket. Du kanske har sett mina bilder på Instagram och kanske följer du mig redan där? Jag hoppas att jag inspirerat dig genom mina bilder och korta texter där och nu vill jag fortsätta att inspirera även här. Kanske kan jag också ge dig en lite större inblick i vad som är mitt friluftsliv.

Under hösten 2018 så började jag att skriva på frilansbasis åt friluftskanalen.se men jag har så mycket mer jag vill dela med mig av! Det här stället ska få ge utlopp åt det som inte blir artiklar och tanken är att du ska kunna läsa om både stora och små äventyr. Jag kommer att dela med mig av allt möjligt som ryms under friluftslivets tak, allt från jakt, fiske och fjällturer till korvgrillningen med barnen bakom husknuten.

Med det så hälsar jag dig välkommen och hoppas att du kommer njuta av både läsning och bilder.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s