Fiske runt stan

Jag är uppvuxen med fiske, jakt och vara ute i naturen men allt har varit ganska centrerat till att det ska vara i fjällen. Nu bor vi istället i Östersund så det blir lite längre att åka om vi ska ut och fiska bara över dagen. Istället så har jag bestämt mig för att försöka utforska närområdet lite mer. Jag behöver helt enkelt lära mig vad det finns för ställen och det bästa sättet är att bara testa.

I lördags åkte därför jag och min son iväg till ett ställe utanför Brunflo som heter Holmsjön. Vi hade aldrig varit där men det ska enligt uppgift hålla både öring och röding. Det visade sig vara ett jättemysigt ställe och fiskekort finns att köpa på Brunflo sport och fiske. Nu blåste det rätt kallt och något fiske att tala om var det inte men jag tror absolut att vi kommer åka dit igen när dagarna är längre och solen värmer lite mer.

794c1bb6-380c-420a-a5da-bd56085cfa70

Det får bli något slags mål för framtiden tror jag. Att prova lite nytt och upptäcka vad som finns runtomkring istället för att packa sig in i bilen och åka dit vi alltid har åkt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s