Bitigt i Idre

Tredje dagen och vi vaknar upp till strålande väder. Det är som det gamla ordstävet säger. ”Efter regn kommer solsken”. Eller ja, i det här fallet snö. Söndag var första dagen här och vilket väder det bjöds på. Full snöstorm! Igår var det hyggligt men vinden vägrade att ge med sig och åken via toppen var minst sagt bitiga!

Det betalade sig dock att vara ute och harva i busvädret för när idag Idre visar sig från sin bästa sida så kan våra barn åka helt själva! Helt sjukt! De har en utvecklingskurva som gått spikrakt uppåt och efter att nu vara inne på 8:e! Skiddagen i livet så tar de sig, med viss hjälp, ned för röda pister. Nästan lite för bra för att vara sant men det är tacksamt att åka med kusinerna som har lite fler skiddagar i benen och säkerligen inspirerar våra ungar att utvecklas!

Nu har vi lite lunchpaus och planerar för morgondagens fjälltur i trakterna kring Nipfjället. Prognosen varslar om fantastiskt väder så det blir solglasögon på och insmorda näsor.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s