Nedre Lill-mjölkvattnet

Det här är en pärla och turfavorit hemma hos oss och med sina blygsamma 2km vandring eller skidåkning passar den bra sommar som vinter! Här spenderade våra barn sin absolut första tältnatt för några år sedan och vi återkommer hit ett par gånger per år.

För att hitta hit så kör du bil via Rönnöfors i offerdal och vidare förbi byn Olden. När du passerat Frankrike så svänger du upp mot Mjölkvattnet och följer vägen tills det tar stopp. Här parkerar du bilen och går sedan västerut tills du når Lill-mjölkvattnet. Fiskekort hittar du på natureit.se, se bara till att lösa kortet innan du är på plats för mobiltäckningen är något bristfällig där uppe.

Hoppas att du får en fin tur om du beger dig upp till mina hemmafjäll!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s