Den magiska toppjakten

För varje år som går längtar jag mer och mer. Letar nya jaktområden, studerar kartor och spenderar tid på skjutbanan. Allt för att vara så förberedd som möjligt när tiden för toppfågeljakt väl är kommen. I år har inte varit något undantag även om jag tjuvstartade lite redan i början av december. Bara för att få jaga ifrån mig lite och så att jag för säsongen är väl förberedd inför bokade guidningar.

Det har ändå varit lite skönt, visst har jag jagat i kanske lite sämre förhållanden, eller nåja, inte lika vackra. Men nu har jag istället kunnat skida runt med kameran redo och istället kunnat glädjas åt andras lycka. En nästan ännu större upplevelse!

Idag har jag varit insnöad och större delen av Jämtland är ganska lamslaget. Jag ska precis spänna på mig skidorna för att ta mig ner och hämta barnen på skolan trots att vi bor i utkanten av Östersund. Hur häftigt är inte det!? Dessutom vet jag att det väntar magiskt vackra förhållanden på alla fina fågelmarker de sista veckorna av jakten. För jag ska iaf ut mer. Ska du?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s