Bäverjaktseventet

Jag har blivit med podcast! Inom kort släpps En Kåsa Kaffe podcast som jag gör tillsammans med två jaktkompisar och i samarbete med Nordik Distribution. Där pratar vi jakt och om den stundande bäverjakten.

Den 13-15 maj kommer vi ligga ute i tält för att jaga, laga mat, hänga på skjutbanan och allt det här kan du vara med på! Det kommer stories, livesändningar, tävlingar och mer kul på instagram @enkasakaffe. Vi siktar på en riktig toppenhelg där jag vill att alla ska få känna sig delaktiga! Oavsett om det handlar om att tälta, jaga, laga mat ute eller annat så har du möjlighet att ställa frågor direkt till mig och oss under helgen!

Det här kommer bli riktigt bra!

Så se till att komma ihåg datumet, följ mig på instagram och var med du också på bäverjaktseventet!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s