Jaktgalan!

Den 1 december offentliggjordes årets nominerade till jaktgalan 2023 och jag är en av de fem som nominerats till årets mediaprofil!

Vilken himla grej! Nominerad till jaktgalan känns ju både mäktigt och väldigt hedrande! Därför vill jag passa på att säga tack! För såhär är det. Varenda DM, kommentarer och glada tillrop från dig värmer och det är alla såna härliga möten och kontakter som gör det så himla roligt att hålla på! Att då få bli nominerad och vara bland de fem till årets mediaprofil är väldigt fint!
Så, tack! Tack för att du hör av dig, kommer och hejar på bensinmacken, läser recensioner och artiklar, hänger med genom fjällturer och jakter, lagar mat från mina recept, lyssnar på podd och tar med dig ungarna på tälttur. Det är fantastiskt att få bidra med en gnutta inspiration till allt det!

Nu hoppas jag såklart på att hamna i toppen men mest av allt är jag bara glad och givetvis vill jag rikta ett stort grattis till de andra nominerade: Evelina Åslund Bäck, Bra jakt, Skitjakt och Julius Berg. Alla goda ambassadörer genom de olika sätt de väljer att förmedla jakten på. Så in och rösta på din favorit hos jaktgalan.se. Jag skulle tro att jag talar för samtliga nominerade i alla olika kategorier när jag säger att det är en stor ära och glädje att få den här uppskattningen.

Tack så länge! Vi hörs och ses!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s