Musikhjälpen

Alltid viktigt. Alltid aktuellt. För mig och min fru en tradition sen tiden då vi träffades. Alltid medryckande. Alltid behjärtansvärt. I år för en tryggare barndom på flykt från krig.

Ifjol hade vi en bössa och det har vi givetvis i år igen. Bössan en kåsa kaffe där vi bland de bidrag som kommer in lottar ut en 3-rätters fjällmiddag, något som var både oerhört trevlig och uppskattat från fjolårets bössa! För att vara med i utlottningen så donerar du 50:- eller mer och mailar en skärmdump till enkasakaffeMH@gmail.com.

Men grejen är såhär. Det spelar ingen roll vilken bössa du väljer att skänka pengar i. Det är såklart skoj om du väljer att donera i ”En kåsa kaffebössan”, men oavsett vad så landar allt i samma goda sak. Att hjälpa barn som flyr från krig. Något som under lång tid känts långt bort men som det senaste året kommit skrämmande nära. Så tillsammans kan vi göra skillnad och Musikhjälpen är en fantastisk chans att enade göra just det. Att göra skillnad.

Bössan En kåsa kaffe hittar du HÄR


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s