Längtan efter vårsolen!

Okej. Det är nån månad kvar men jag kan inte hjälpa det. Jag börjar alltid längta så fort dagarna blir lite längre och solen börjar titta fram. Jag vill sitta där på sjön med en maggotburk bredvid foten, ett spö i handen och en knastrande eld uppe på stranden. Det längtar jag efter. Vårsolen som värmer och rödingen som (förhoppningsvis) nappar.

Planen är faktiskt att kanske ta med barnen på en tälttur innan snön är helt borta. Det är lite speciellt att slå upp tältet på barmark men att ändå ta sig fram på skidor och kunna ta med pimpelgrejorna för isarna ligger fortfarande. En sån vårvinter håller jag tummarna för.

Än så är det såklart rätt kallt och dagarna är fortfarande korta så vi får ta och njuta av den årstid vi har och elda i kaminen på kvällarna. Det är rätt så bra det med.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s