Mer snö

Igår snöade det i princip hela dan! Skönt att det äntligen börjar bli lite på backen, det är iofs inte i närheten av hur det såg ut ifjol men det är helt okej.

Vi är i stugan och i fredags kväll tjorvade jag mig igenom skogen och körde upp skoterspåret till ”tjänna”. Vi har en liten tjärn bakom stugan ca 1.5 km in som vi aldrig varit till innan förra året men det är ett mysigt utflyktsmål. Visserligen krävs det en del snö för att kunna ta skoter dit men nu är det tillräckligt. Tyvärr inget fiske där men det är nog så mysigt och kaffet blir gott!

Vi gjorde varma mackor, renskavsgryta och kokade kaffe alltjämt under tiden det fortsatte snöa. Den här gången tog jag med en tarp och vilken bra grej det är! Vi spände upp den över där vi satt och fikade och det är väldigt skönt att inte precis allt blir täckt av snö. Skaffa en du med! En billig grej för att höja bekvämligheten och sen fungerar den dessutom utmärkt istället för tält! Jag följer en tjej på instagram som heter @mariabacusyang. Väldigt inspirerande konto! Hon sover ofta under tarp och även nu på vintern. Det här är något som jag måste testa snart!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s