Woolpower

Outdoorexperten i samarbete med Woolpower har precis avslutat en bildtävling där jag vann! Så grymt roligt! När jag först såg tävlingen så var jag inte säker på om jag skulle ge den ett försök men sista dagen så bestämde jag mig. Jag gick igenom mina bilder och hittade en på min fru som jag tycker är helt fantastisk. En bild som jag lyckades ta när vi var ute och fotade vid stugan där jag verkligen fångade den glädje som min fru sprider. Den bilden tänkte jag. Den skulle jag kunna tävla med. Jag frågade min fru om det var okej och sen la jag upp den. Igår kom beskedet att min bild vann!

Nu ska jag och min fru få åka till Woolpower och sy varsin tröja. Vilket fint pris och vilken upplevelse. Det här är vi taggade inför! Okej, lite nervösa för hur i hela friden syr man en woolpowertröja!? Förhoppningsvis får vi bra hjälp med det men hursomhelst så ska det bli spännande att få göra ett besök i fabriken. Det här ska bli extra roligt också bara för att jag tycker att just woolpower är ett föredöme i branschen. Hållbara produkter, personlig produktion och framförallt, tillverkat i min hemstad Östersund.

Bilden finns att se på Instagram på @outdoorexperten eller på @enkasakaffe. Nu väntar vi med spänning på att få komma till woolpower och förhoppningsvis kan vi få knäppa lite kort där så jag kan dela med mig av upplevelsen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s