Final på Toppfågeljakten

Nu är det bara drygt två veckor kvar av januari och därmed också toppjakten. Vilken otrolig säsong jag haft hittills. Mycket fågel, mycket obs och en del skjutet men kanske viktigast; många fina minnen och erfarenheter rikare. Toppfågeljakten är speciell för mig. Det är rörlig jakt när den är som bäst. I år har jag haft med mig barnen ut flera gånger och även om de ibland följer med på annan jakt så är det här mycket roligare! Vi grillar, åker skidor, spanar och pratar lite. Visst, man ska väl försöka vara rätt tyst även för att ha chans att se fågel men det är inte riktigt lika noga. Åtminstone inte för mig när jag har möjlighet att ta med ungarna på en tur i skogen.

Nu hoppas jag på ytterligare några fina jaktdagar innan jag packar ihop grejorna för den här säsongen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s