Välkommen du magiska vårvinter!

Nu börjar det. Skoter- och skidturer till rödingvattnen under en värmande vårsol.

Årets premiär är avklarad. Visst är det fortfarande lite kyligt i luften men solen värmer likväl och det var ett strålande väder! När solen till slut började dala ner bakom fjälltopparna så packade vi ihop och startade skotrarna för färden hemåt.

Igår var vi på lilla mjölkvattnet. En lagom lång tur såhär i början och som vanligt så utgick vi från farmor nere i Olden. Det kan vara rätt bra fiske där och det är sällan speciellt mycket trängsel på sjön så den är väl värd ett besök! Har du inte tillgång till skoter så går det att ta sig på skidor längs skoterleden från parkeringen i långsådalen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s