Podcasten fortsätter in i jaktsäsongen

Löven börjar så sakteliga ändra färg och temperaturen kryper ner till behagliga grader igen. Nu är jakten i full gång och både frys och skafferi ska fyllas på inför vintern. Det är dessutom ett helt galet svampår så vi väntar med spänning på att den rödgula trumpetsvampen ska växa på sig lite extra!

Podcasten har dessutom fått en remake och vi fortsätter in i hösten med ambitionen att släppa avsnitt varannan vecka, oftare om vi har nåt spännande att dela med oss av. Det här är superkul och vi är tacksamma för all positiv respons vi får! Har du inte lyssnat än så hittar du podden på exempelvis spotify, sök bara på ”En kåsa kaffe”! Lyssna, följ och dela den till alla ute- och jaktintresserad du känner!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s