Musikhjälpen

I mitten av december drar det igång och min fru och jag följer det med samma glädje (och tårar över alla livsöden) varje år.

I år startade Jenny en bössa som så finurligt heter ”En bössa kaffe” och det betyder att vi också är med och hjälper till! Tillsammans med ett gäng kompisar har hon satt ihop ett schema med grejor som händer beroende på hur mycket pengar som kommer in i bössan och vi lottar även ut fina priser.

Vi vill såklart att så många som möjligt är med och hjälper till och aldrig passar orden; ingen kan göra allt men alla kan göra något, så bra som här! Alla gåvor är viktiga. Temat i år är ”För en värld utan barnarbete” och vi inser att förutom att vi är lyckligt lottade att leva där vi lever så räcker det lilla väldigt långt på utsatta platser i världen. Vi tänker helt enkelt att med små medel kan vi låta barn vara barn och därför är våra och era gåvor viktiga. Kolla in vår bössa, eller skänk till musikhjälpen genom andra bössor eller låtönskningar så hjälps vi tillsammans åt med det vi kan.

Så långt gäller detta:

  • 100 Burpees/insamlade 500:-
  • Vid 5000:- ska jag bada, endast iklädd tomteluva och det kommer livesändas på instagram
  • Vid 10000:- ska våra två 7-åringar sätta mig i frisörsstolen och fixa julfrisyren. Utlottning av 3-rätters middag ute i skogen eller på fjället.
  • Vid 15000:- Utlottning av en dags guidad tur på jakt eller fjälltur.
  • Utlottning av Anorak från Engelsons.se

Utlottning av priser sker efter att musikhjälpen avslutats, bland de som donerat till bössan samt skickat skärmdump på donationen till enbossakaffe@gmail.com.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s