Boka årets toppfågeljakt i Jämtland!

Jaktsäsongen är igång och var du ute på bockpremiären så hoppas jag att du hunnit få några fina dagar i skogen!

Jag sitter som bäst och planerar inför toppjaktssäsongen och tror att det blir en god sådan! Väderförhållandena bör ha varit bra för fåglarna och jag har sett ett flertal stora kullar med årskycklingar när jag varit ute på bockjakten. Det här bäddar förhoppningsvis för en riktigt bra säsong!

Vi jagar på jättefina marker i västra Jämtland som håller både Orre och Tjäder. Boende finns ca 45min från markerna och där bor du fullutrustat med bastu, dusch och alla bekvämligheter om du vill boka boende under tiden du är uppe och jagar. Vi åker ut så vi är på plats när det börjar ljusna och är ute så länge du vill men med fördel tills mörkret börjar falla. Lunch ingår när vi är ute och mitt på dagen tar vi en paus för att laga mat och koka kaffe. Under tiden jag ordnar med maten så kan du skida iväg en sväng för att kanske skjuta en lunchtjäder. Det har hänt förr.

Har du inte skidor så går det att hyra utrustning på plats.

Hör av dig på mail enkasakaffe@gmail.com med frågor om pris eller för bokning. Pris för helg med boende hittar du här. Enstaka dagar utan boende, flera personer eller andra frågor tar vi via mail eller läs mer under fliken toppfågeljakt.

Vi hörs!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s